• PROGRAM

    Sebuah program pendidikan keusahawanan khusus untuk kanak-kanak dan remaja di Malaysia

    BACA SELANJUTNYA
  • TERKINI

    Sertai Bootcamp Pada Bulan Desember 2018

    INFO BOOTCAMP
  • DAFTAR

    Daftar di sini untuk maklumat lanjut berkenaan program MyCEO

    DAFTAR SEKARANG !
      • Tinggal 2 hari saja lagi! Cuti raya dah habis, anda akan sibuk kembali bekerja. Jangan biarkan anak anda bosan tanp… https://t.co/YKEUPVuMBf

        myceo2015
        Tue Aug 13 12:35:32 +0000 2019
      • Salam Jumaat! 🌹 Anak-anak dah tak sabar nak cuti sekolah tu. Seronoknya! Mesti parents diluar sana dah plan mcm2 u… https://t.co/34x1OWHOre

        myceo2015
        Fri Aug 09 03:28:51 +0000 2019
      • Tinggal seminggu sahaja lagi! Cepat cepat cepat! 😬 Cuti sekolah semakin hampir. Isikan waktu lapang anak anda dgn… https://t.co/9GvdeQtjCy

        myceo2015
        Thu Aug 08 02:40:07 +0000 2019
      • Selamat hari raya Aidiladha! Sempena hari raya haji ni, MyCEO Academy buat promosi utk *KIT BIJAK MENABUNG* 🤗🤗 Apa… https://t.co/ACfJlD3noR

        myceo2015
        Wed Aug 07 07:02:12 +0000 2019
      • Selamat pagi! 🌻🌻 Seat dah tak banyak kosong. Cepat grab peluang yg masih ada! Hubungi kami di 0124220677… https://t.co/x8IEKjOUha

        myceo2015
        Wed Aug 07 01:30:42 +0000 2019

    Ingin terapkan nilai keusahawanan dalam diri anak-anak anda? Kami membimbing mereka melalui pendekatan

    • Teori
    • Praktikal
    • Grooming

    Daftar sekarang dan kami akan kongsikan rahsianya.